4 darčeky k narodeninám, ktorými nič nepokazíte

Vybrať darček, ktorý poteší je niekedy náročné. Doručenie kvetov môže byť ale pre oslávenca milým prekvapením. Donáška kvetov Bratislava je však iba jeden z dobrých tipov na darček, ktorým naozaj nič nepokazíte.

Relaxačná masáž 

Masáž je darček, ktorý je vhodný pre ženu aj pre muža. Príjemná relaxačná masáž prospieva nie iba telu, ale tiež psychickej pohode. Navyše tým človek získa aspoň niekoľko chvíľ iba sám pre seba. Výber je dnes skutočne veľký. Vybrať môžete klasickú masáž, uvoľňujúcu, anticelulitídnu, čokoládovú či medovú. Ak neviete, ktorý typ masáže je pre obdarovaného najvhodnejší, darujte poukážku na masáž. Niektoré salóny ponúkajú aj takúto možnosť. 

Kytica kvetov

Kvety potešia pri každej príležitosti a narodeniny nie sú výnimkou. Donáška kvetov Bratislava ponúka najrôznejšie kytice, ktoré doručia priamo adresátovi. Obľúbené sú aj tzv. špeciálne kvetinové boxy, ktoré sú k narodeninám ako stvorené. Ak dávate prednosť niečomu trvácnejšiemu, darovať môžete aj črepníkové kvety, ktoré sú rovnako očarujúce ako kytice.

Darčekový kôš

Donáška kvetov sa určite osvedčí ako darček pre ženy. Pre mužov je dobrou alternatívou darčekový kôš, ktorý obsahuje rôzne maškrty – čokolády, slané pochúťky či víno. Okrem toho sú dostupné aj darčekové koše s kozmetikou, vonnými sviečkami a podobne. Aj v tomto prípade je možná donáška priamo k oslávencovi.

Šperky 

Osvedčenou klasikou sú šperky, a nejedná sa výhradne iba o darček pre ženy. Tie potešíte náušnicami, náramkom, náhrdelníkom či príveskom. Pre pánov sú zasa vhodné manžetové gombíky, spony na kravatu alebo vkusné hodinky. Šperky môžete kúpiť v rôznych cenových hladinách, takže ide o vkusný a dostupný darček. K cenovo najdostupnejším patria strieborné šperky, skutočným luxusom sú šperky so vzácnymi kameňmi.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.